21 mei 2023 eerste Photoshoot Veteranen Gemert-Bakel

Vandaag zijn in het Parochiehuis in Bakel de eerste veteranen op de foto gezet! Tien brothers in arms namen in mijn pop-up fotostudio in de Willibrorduszaal plaats voor mijn camera. Voorzitter van de vereniging Theo Schriks hielp mij met het opzetten van de studio en verzorgde de koffie – en natuurlijk ging hij zelf ook op de foto. Het resultaat blijft nog even een verrassing, dat zien jullie in september bij de opening van de expositie 😉

Behalve de foto’s hebben we natuurlijk ook mooie verhalen van kameraadschap gedeeld. In juli zal de tweede fotoshoot plaatsvinden! Op 16 juli 2023 is de tweede fotoshoot, degene die zich al hadden aangemeld krijgen persoonlijk een bericht. Met grote dank aan Nan Schriks en het Parochiehuis!

Met veteranengroet,

Duncan van der Velden