Jaarlijk Uitje vereniging 2023

Op 25 april jl, hadden we onze jaarlijks uitje. Dit keer georganiseerd door Jan de Barse. Het uitje was dit jaar lekker in de buurt van Gemert-Bakel, namelijk onze eigen Boerenbond Museum te Gemert. Eigenlijk was dit geen gek idee van Jan. Zowel Jan maar ook onze leden Ben Maas, Sjack Goossens en Daniel van Ameijde zijn ook vrijwilliger bij dit museum. Na het nuttigen van een Brabantse lunch werd de groep in tweeën gedeeld samen en kreeg men een rondleiding in dit prachtig mooi museum. Rond de klok van 15:00 uur verzamelden we ons weer in het restaurant waar we aansluitend vertrokken met de Tram “de Moordenaar” richting vliegbasis Volkel. Aldaar stond voor ons een overheerlijke Bami/Nasi maaltijd klaar. Rond de klok van 18:30 uur vertrokken we naar het Boerenbond museum waar we aansluitend weer huiswaarts keerden. Jan bedankt voor de organisatie, maar ook een speciaal dank aan Ben Maas.