Succesvol Veteranencafé krijgt vervolg

Op donderdagavond 22 december was het dan zo ver: rond 8 uur druppelden de eerste veteranen Café Den Engelenburcht aan het Binderseind in Gemert binnen voor het eerste Gemertse Veteranencafé. Uitbaatster Joke was er als de kippen bij om iedere nieuwkomer van een drankje te voorzien. Al snel werd het gezellig in de knusse serre van het café.

Met dank aan een mooi stukje van Simon van Wetten in het Gemerts Nieuwsblad was de hele Gemert-Bakelse veteranengemeenschap op de hoogte van het Veteranencafé. En ook de aanwezigheid van Karin van Dijk verried de voortdurende commitment van de gemeente aan haar veteranen. Verder droegen zo’n twaalf veteranen en hun partners bij aan de saamhorigheid, en hieven met ons het glas op een vrolijk Kerstfeest.

Dit eerste Veteranencafé mag dan ook als een succesje worden beschouwd. Maar we hopen natuurlijk dat er meer veteranen op af komen! De volgende gelegenheid is op 26 januari 2023, wederom in Café Den Engelenburcht.