Eerste Veteranencafé op 22 december

Op donderdag 22 december a.s. zal het eerste Veteranencafé worden georganiseerd in Café Den Engelenburcht aan het Binderseind 8-10 in Gemert. Alle veteranen uit Gemert-Bakel en hun partners zijn vanaf 20:00u van harte welkom om samen met ons het glas te heffen op een vrolijk Kerstfeest en een gelukkig en gezond 2023.

Het Veteranencafé zal een maandelijks terugkerend evenement zijn, met als bedoeling de saamhorigheid en verbroedering onder veteranen te bevorderen. Er is geen aanmelding nodig! Ben je veteraan? Dan kun je gewoon komen, en ook je partner is van harte welkom. We hopen dan een gezellige avond te hebben, en elkaar ook wat beter te leren kennen. Let wel: drankjes zijn voor eigen rekening.

Zien we jou donderdag 22 december in Den Engelenburcht?