Nieuwe website!

Zoals u kunt zien, is de website van de initiatiefgroep Militaire Veteranen Gemert-Bakel volledig vernieuwd. Het uiterlijk is flink opgefrist en bij de tijd gebracht. Maar niet alleen het uiterlijk is aangepast, ook de onderliggende techniek is compleet vernieuwd.

De website draait nu op WordPress, een Content Management Systeem (CMS) dat het mogelijk maakt om op eenvoudige wijze zonder al te veel benodigde kennis de website bij te houden. Bovendien stelt WordPress ons in staat om op de website geavanceerdere technieken toe te passen, zoals bijvoorbeeld het gebruik van fotogalerijen, (contact)formulieren en een evenementenplanner, waarmee we de evenementen die we jaarlijks organiseren beter kunnen inplannen, organiseren en communiceren. Ook het aanmelden voor evenementen wordt op deze wijze een stuk eenvoudiger.

De werkzaamheden aan de website zijn nog volop bezig. Hou de site dus in de gaten! In de komende weken zal veel nieuwe inhoud worden toegevoegd.